Every lanceert Every Studio: Waar media en productontwikkeling samenkomen

Every kondigt de lancering van Every Studio aan, een productincubatieprogramma gericht op het ontwikkelen van innovatieve AI-tools. Onder leiding van vijf nieuwe ondernemers experimenteert Every met creatieve producten, waarbij media en technologie worden gecombineerd om een nieuw tijdperk van productontwikkeling en schrijven in te luiden.

Vandaag kondigde Every een nieuwe stap aan in hun evolutie als mediabedrijf: de lancering van Every Studio, een productincubatieprogramma. Het idee achter dit programma is simpel maar ambitieus: door producten te bouwen en tegelijkertijd hun ervaringen te delen via hun platform, hoopt Every een nieuw tijdperk van creativiteit en ondernemerschap te omarmen. Dit past perfect binnen hun visie om technologie en schrijven te combineren.

Het is geen onbekend terrein voor Every. In de afgelopen twee jaar hebben ze al producten zoals Spiral, Sparkle en Lex ontwikkeld, waarvan sommige zelfs uitgegroeid zijn tot volwaardige bedrijven. Wat hen echt drijft, is niet alleen de lol van het bouwen van nieuwe dingen, maar ook de overtuiging dat ze betere ideeën en artikelen kunnen produceren wanneer ze actief deelnemen aan de wereld die ze beschrijven.

De kracht van Every ligt in hun unieke combinatie van media en productontwikkeling. Het New York Times-model wordt vaak genoemd als voorbeeld: een mediabedrijf dat naast journalistiek ook een breed scala aan digitale producten aanbiedt, zoals games, recepten en reviews. Every wil hetzelfde doen, maar dan met AI-tools en apps die de creatieve grenzen van hun gebruikers verleggen.

Met de lancering van Every Studio brengen ze vijf nieuwe ondernemers aan boord, elk met hun eigen expertise en technische achtergrond. Onder leiding van Brandon Gell, de voormalige oprichter van Clyde, zullen deze ondernemers de komende maanden experimenteren met nieuwe productideeën. Het doel is om snel te testen, te falen, te leren en uiteindelijk iets te bouwen wat niet alleen zijzelf, maar ook hun lezers graag willen gebruiken.

Wat dit incubatieprogramma zo uniek maakt, is de manier waarop Every het bouwen van producten ziet als een natuurlijk verlengstuk van schrijven. Hun achtergrond als schrijvers geeft hen een voorsprong: ze kunnen snel en goedkoop experimenteren, producten ontwikkelen en deze meteen testen bij hun betrokken lezerspubliek. Dit proces stelt hen in staat om met minimale kosten nieuwe ideeën te valideren, iets wat voor veel startups een dure aangelegenheid is.

Een ander interessant aspect van Every Studio is dat het niet gefixeerd is op het traditionele “venture-scale” model. In plaats van meteen grootschalig te denken, focust Every zich op de kracht van kleine, snelle experimenten. Ze geloven dat in een wereld waar je een prototype in een paar uur kunt ontwikkelen, de schaalbaarheid van een product later wel komt. Dit geeft hen de vrijheid om ideeën te laten groeien op hun eigen tempo, zonder de druk van investeerders die op korte termijn resultaten verwachten.

Daarnaast speelt AI een grote rol in hun visie voor de toekomst. Every gelooft dat AI-tools, net zoals Excel in het verleden, een revolutie zullen ontketenen in de manier waarop we werken. Nieuwe tools zullen niet alleen nieuwe banen en workflows creëren, maar ook nieuwe problemen en mogelijkheden, en Every wil voorop lopen in het bouwen van de software die hieruit voortkomt.

Met deze nieuwe ondernemers in hun programma, waaronder experts op het gebied van AI en productontwikkeling, lijkt Every klaar voor een spannend nieuw hoofdstuk. Het bouwen van producten is niet alleen een strategische zet, maar ook een manier om dieper te duiken in de vragen die hen als schrijvers en denkers bezighouden: wat komt hierna?

Bron: Nieuwsbrief van Every.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen die werk beter maken. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3836

Geef een reactie