NIBC Bank kiest e-office voor migratie IBM Lotus Notes naar Microsoft Exchange

Weer een Microsoft klant die van Lotus Notes Domino naar het Microsoft platform migreert. Al enige jaren geleden is NIBC SharePOint gaan gebruiken, nu de laatste lootjes …

… Houten, 28 april 2009 – e-office, the human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, verzorgt voor de Nederlandse zakenbank NIBC N.V de migratie van IBM Lotus Notes naar de Microsoft Exchange-omgeving. De migratie past in de lijn van NIBC’s strategische keuze voor het Business Productivity-platform van Microsoft als basis voor hun digitale werkomgeving.

"e-office heeft uitgebreide kennis van en ervaring met beide technologieën. Zij voeren vaker migraties als deze uit, maar de belangrijkste reden dat NIBC voor e-office kiest, is hun projectaanpak. De grote aandacht voor de eindgebruiker in de verschillende fases van het project is uniek", aldus David van ’t Hoog, Manager Infrastructure van NIBC. "Wij zien dat de aandacht voor de mens in alle fases van het traject, de acceptatie binnen de gehele organisatie verhoogt waardoor een soepele overgang naar een nieuwe werkomgeving ontstaat."
De migratie van IBM Lotus Notes naar Microsoft Exchange wordt bedrijfsbreed doorgevoerd. Het traject bestaat uit twee fases. In de eerste fase vindt een uitgebreid vooronderzoek naar de eisen plaats en wordt een analyse gemaakt van de huidige situatie. Daarna volgt de technische inrichting en uitrol. De inzet van workshops en persoonlijke trainingen maakt de overgang naar de nieuwe werkomgeving voor het personeel zo eenvoudig mogelijk.
Zakenbank NIBC biedt geïntegreerde oplossingen aan middelgrote bedrijven in de Benelux en Duitsland op het gebied van financiële advisering, financieringen en co-investeringen. Daarnaast is het een belangrijke speler op het gebied van asset financiering in sectoren als financiële dienstverlening, olie & gas industrie, infrastructuur en onroerend goed. NIBC Bank heeft kantoren in Den Haag, Brussel, Frankfurt, Londen en Singapore. Daarnaast richt NIBC Bank zich op de consumentenmarkt met de spaarbank, NIBC Direct.  …

Bron: e-office.nl

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821

2 reacties

Reacties zijn gesloten.