The Happy Outlook Book nu in het Nederlands

Een half jaar geleden postte ik een blogpost over ‘The Happy Outlook Book’  van Taco Oosterkamp.

Ik heb het boek toen gekocht, ben de instellingen in Outlook gaan doen en de adviezen op gaan volgen. Sinds die dag heb ik een lege inbox (nou ja, een methode om hem elke dag leeg te houden 🙂 )

Blijkbaar waren er veel meer mensen enthousiast over Taco’s boek, wat hem gestimuleerd heeft het boek in het Nederlands te vertalen en ook als echt boek uit te geven. Het is vanaf vandaag te bestellen.

Ben je een Microsoft Outlook gebruiker en ‘gevangen’  door al die email in je inbox ? Dit boek is een echte aanrader

Word je moe van een overvolle inbox? En kan je hoofd ook wel wat meer rust gebruiken? Dan heb je met Microsoft Outlook wel het juiste gereedschap, je moet het alleen nog goed inrichten en gebruiken. In dit boek legt Taco Oosterkamp, vaste columnist op de ondernemerssite van Microsoft, stap voor stap uit hoe je met Outlook supersnel je e-mail verwerkt. Elke dag je hoofd en inbox leeg is géén fabeltje, maar dagelijkse realiteit voor duizenden mensen wereldwijd.

Bestel jouw exemplaar of exemplaren nu rechtstreeks bij meereffect en betaal geen verzendkosten. Het boek kost slechts 29,95 euro incl. btw en ligt bij ons voor je klaar.

Koop nu ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg’

www.elkedagleeg.nl