Download nu gratis het Lifehacking eBook!

Het eerste Nederlandse Lifehackingboek is uit. Vandaag werd het geresenteerd op Lifehacking Academy in Groningen. Het boek is te koop, maar ook gratis te downloiaden.

Ik ben zeer vereerd dat mijn quote is opgenomen in het boek 🙂

image

Vandaag presenteren we op Lifehacking Academy het eerste Nederlandse boek over lifehacking. In “100 Lifehackingtips voor prettig en efficiënt werken” staan handige, praktisch en onverwachte tips voor slimmer werken. De tips of eigenlijk hacks zijn geschreven door vaste en gastauteurs van lifehacking.nl en bieden nieuwe inzichten en toepassingen voor iedereen die dagelijks met een computer werkt. Het boek is samengesteld uit artikelen die op Lifehacking.nl zijn verschenen.

Het boek is als printuitgave voor slechts €19,90 te koop bij Van Duuren Media, maar we bieden het hier ook als PDF gratis ter download aan. De inhoud is exact hetzelfde als de printversie, maar hij is nog niet boekenkast-compatible zullen we maar zeggen.

Download het Lifehacking eBook (2.21 MB)

Let op: Deze PDF is (nog) niet te printen. We zorgen dat er snel een nieuwe versie komt!

We zijn erg benieuwd wat jullie van het boek vinden. Laat het in de reacties achter of schrijf een review en post de link hier via een trackback of in een reactie!

Source: Download nu gratis het Lifehacking eBook!

Peter de Haas
Peter de Haas
Artikelen: 3803