Microsoft workshop op Lifehacking Academy Groningen

Gisteren heb ik een workshop gegeven op Lifehacking Academy Groningen.

Op de vorige 2 Lifehacking Academies in Arnhem en Amsterdam heb ik unconferences gedaan over ‘ het nieuwe werken’. Dit keer wilde ik wat onderwerpen doen die (letterlijk) dichter bij huis zijn. Vragen zoals hoe je makkelijker en beter je digitale media (foto’s, muziek, Video, DVD) kunt beheren. Hoe maak je gemakkelijk een backup van alle PC’s in huis (PC’s en MACs), enz.

Ondanks de goede opkomst in Groningen was de bezetting van mijn workshop, en ook die van een aantal andere, erg mager. Jammer. Aan de andere kant wel begrijpelijk, want er was gewoonweg (te) veel informatie en kiezen blijkt moeilijk.

Ik wil de mensen die mijn workshop hebben bijgewoond nogmaals bedanken voor hun vragen en interactie en voor iedereen die het heeft gemist is hier de presentatie:

(de kwaliteit van conversie van presentaties is nog altijd slecht op slideshare.net. Daar wordt aan gewerkt)