Theo blogt: Ontmoeten in ‘The Outlook’

Theo blogt te weinig, maar gelukkig weet ie dat van zichzelf ;-).

Zijn meest recent post gaat over Microsoft Nederland als werkgever en het de onderzoeksresultaten liegen er niet om …

Wat ik wle interessant vond in Theo’s post was een compilatie met foto’s van ons nieuwe pand die een uitstekende impressie geven van de sfeer :

… Maar wat voor mij persoonlijk toch wel het moment was – het verhuizen naar ons nieuwe pand. Wat een cadeautje. Een project van de afgelopen 2,5 jaar, als onderdeel van een groter veranderingsproces om het nieuwe werken te adopteren. Met als doelen het verder verhogen van de vitaliteit, de productiviteit en de groei: groei van resultaten door persoonlijke groei, groei van ons samenwerkend vermogen en groei van kennisdeling.

Het nieuwe pand is meer een ontmoetingsplek dan een werkplek. Want werken kun je overal. In het totale veranderingsproces zien we The Outlook (zo heet ons nieuwe pand namelijk) als een katalysator, een versneller. En dat klopt heel erg. We zitten er nu een klein maandje in en al vanaf de eerste dag viel The Outlook op haar plek. Niet zozeer doordat alles werkte….maar echt op z’n plek. Mensen die trots rondlopen, op verkenning en al heel snel zag je de ontmoeting en de samenwerking. Heel mooi! ….

Source: Ontmoeten in ‘The Outlook’

Video: The Outlook pictures

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821