Taco Oosterkamp en ‘The Happy Outlook Book

Gisteren tijdens Livehackingacademy heb ik kennis gemaakt met Taco Oosterkamp. Taco gaf een presentatie over het leeg krijgen en houden van je mailbox. Ondanks dat ik bekend ben met de ‘Getting Things Done’ methode, heb nooit een zo leuke geanimeerde en aanstekelijke uitleg gehoord … ik ben om en ga ermee aan de slag. Toen ik Taco gisteren sprak vertelde hij ook dat hij een boek heeft geschreven specifiek over het gebruik Outlook in deze context : The Happy outlook book. Taco heeft er een klant bij 🙂 …

Nog niet veel mensen weten het, maar Taco heeft een heus eBook geschreven over Outlook: The Happy Outlook Book™. Het boek is vooralsnog alleen in het Engels te krijgen via de super-amerikaans uitziende website, maar voor 29 US Dollar (circa 21 euro) heb je dan wel Taco’s complete uitwerking van een snel en betrouwbaar e-mail verwerkingssysteem in Outlook 2003 of 2007. Stap voor stap (met veel screenshots) vertelt hij hoe je Outlook inricht voor maximale productiviteit. Alleen bij www.TheHappyOutlookBook.com (en dus niet bij meereffect!).


Liever in het Nederlands? Mocht je het nog eens allemaal willen zien, en Nederlandstalige documentatie meekrijgen, dan kun je natuurlijk terecht bij de inspirerende Outlook Avondsessies die Taco regelmatig verzorgt. In 2,5 uur leer je meer dan in een week zelf zoeken. Dat dan weer wel bij meereffect.

Source: Snel e-mails en documenten terugvinden
Taco Oosterkamp
Date Published: Wed, 28 Nov 2007 09:42:22 GMT

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817