Uitnodiging TechNet Masterclass: Office Communications Server 2007

TechNet Masterclass

Geachte heer, mevrouw,

Graag nodigen wij u uit voor de TechNet Masterclass – “Office Communications Server 2007” op 30, 31 oktober & 1 november 2007 en 20 t/m 22 november. Deze driedaagse sessies wordt gehouden bij Microsoft te Schiphol-Rijk.
Communicatie is bedrijfskritisch geworden, maar hoe gaan gebruikers en IT-afdelingen om met alle communicatiemiddelen? E-mail, videoconferencing, instant messaging – het moet en kan allemaal nog veel beter.

Er is een verschuiving opgetreden in de manier waarop we werken. Organisaties zijn steeds projectmatiger ingericht en staan veel meer in contact met anderen: klanten, partners, leveranciers. Er moet snel worden gecommuniceerd en samengewerkt, in een meer virtuele omgeving, dus onafhankelijk van de fysieke locatie. De snelheid waarmee klanten worden bediend, is enorm toegenomen. Dit vraagt het nodige van de eigen medewerkers; zij moetenl beter bereikbaar zijn en sneller op de hoogte zijn dan vroeger het geval was.

Met Office Communications Server 2007 biedt Microsoft een krachtig serverplatform dat in staat is om Instant Messaging en Presence-informatie te combineren met On Premise Audio en Video Conferencing en Enterprise Voice en VoIP-oplossingen. In combinatie met hardware devices als de Office Communicator Phone Edition en de Roundtable wordt op die manier een integrale oplossing geboden.

In de OCS 2007 Masterclass bieden we u de mogelijkheid om in drie dagen diepgaande kennis en hands-on ervaring op te doen op het gebied van OCS 2007 en OCS clients.

» Meer informatie

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817

2 reacties

  1. Jelle,
    Volgens mij kan dat inderdaad via de site.
    Er zijn volgens mijn informatie wel kosten aan verbonden, dus informeer jezelf eerst goed. Als je nog info nodig hebt, mail me dan even : dehaaspeter[at]hotmail.com

Reacties zijn gesloten.