Breinwave ontwikkelt unieke sleeve voor de Microsoft Surface Book

Naast de sleeve voor de Microsoft Surface Pro 3 en 4 heeft Breinwave nu ook een sleeve ontwikkeld voor de Microsoft Surface Book.

sleeve Surface Book

De sleeve is handgemaakt van vilt,voorzien van mooie lederen accenten en een houder voor de pen. De finishing touch is het Breinwave logo dat op een subtiele manier in het leer is verwerkt.

sleeve Surface Book collage

De sleeves worden geproduceerd in zeer beperkte oplage om zo de exclusiviteit te waarborgen. Wil je ook zo’n mooie sleeve bemachtigen, stuur dan een mailtje aan info@breinwave.nl

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822