Breinwave … de eerste 4 weken …

Het was me een maandje wel … Na respectievelijk 10 jaar en 9 jaar bij Microsoft zijn Richard de Goederen en ik Breinwave gestart op 1 maart 2013. Als ik dan nu terugkijk op de afgelopen 4 weken is er echt ongelofelijk veel gebeurd en veel werk verzet. Een korte samenvatting :

 

Abecon eBusiness gaat over in Breinwave

Wat blijkbaar nog niet helemaal is overgekomen bij een aantal mensen is dat we vanaf de start een onderneming met 12 medewerkers zijn. De bestaande e-business afdeling van Abecon is namelijk overgegaan naar Breinwave en daarmee ook de 10 specialisten op o.a. het gebied van Dynamics integratie, CRM, BI, Mobility, Portals, e-Commerce en .NET- en Web ontwikkeling. Een hele lijst, maar wel degelijk een gezonde basis en niet onbelangrijk ook bestaande projecten. Daarnaast hebben we inmiddels de eerste nieuwe opdrachten binnen … we zijn ‘in business’ dus.
Het hele team is enthousiast over de overgang naar Breinwave en iedereen kan zich goed vinden en ontwikkelen in de richting die we met Breinwave aan het inzetten zijn.

En we groeien …; op het gebied van CRM en BI hebben we inmiddels ook onze eerste vacature

 

De Breinwave identiteit

Naast het opzetten van een gezonde business aan de projecten en diensten kant werken we heel hard aan onze identiteit. Naast onze bedrijfsnaam hebben we inmiddels ook ons nieuwe logo en de tagline :

breinwave-logo-20130320

De volgende stap is het verder uitwerken van onze huisstijl voor ondermeer de website, het icon voor social media sites en onze offerte en rapportage materialen. Dan krijgen we kleur om het maar zo te zeggen.

De website is natuurlijk erg belangrijk en we verwachten met 2 weken live te gaan.

 

Microsoft Partnership

Niet geheel onbelangrijk is dat we vanaf dag 1 (uiteraard!) officieel Microsoft Partner zijn op het gebied van Dynamics CRM (Online) en Office365. We zijn ook Microsoft Cloud Essentials partner en daarbij is het goede nieuws dat we inmiddels (in onze 1e 4 weken) 2 Office365 klanten hebben opgetekend, op naar de Cloud Accelarate status dus.

 

Partnerships

Naast het partnership met Microsoft zijn we ook druk bezig om een netwerk van individuen en bedrijven te bouwen. Dat stelt ons in staat om niet alleen snel te groeien maar ook om altijd de juiste expertise en capaciteit te kunnen aanwenden in onze projecten en diensten.
Een van de netwerken waar we inmiddels bij zijn aangesloten is MD2-Consultancy van Marian Dragt. Dit belooft op veel punten een mooie samenwerking te worden.

Overige partnerships en samenwerkingsverbanden staan binnenkort op onze website.

Social Media

Onze ‘presence’ op social media mocht uiteraard niet achterblijven, zo hebben we inmiddels een twitteraccount, een LinkedIn bedrijfspagina en een Facebook bedrijfspagina.
Een vriendelijk verzoek om ons te ‘like’ en te volgen.

In de afgelopen maanden hebben we via Social Media en in persoon al waanzinnig veel felicitaties ontvangen en ook veel welgemeende adviezen en ideëen voor samenwerking. Ik hoop echt dat we die interactie en ‘flow’ kunnen vasthouden.

 

Hoe waren de eerste 4 weken ?  fantastisch !

Peter de Haas
Peter de Haas
Artikelen: 3803