Breinwave zet CRM-propositie kracht bij met geavanceerde tools

PERSBERICHT

Breinwave zet CRM-propositie kracht bij met geavanceerde tools

Breinwave signaleert een groeiende vraag naar functionaliteit voor CRM-integratie, marketing automation, mobile CRM en databasemarketing. Daarom is het bedrijf partnerships aangegaan met ClickDimensions, CWR Mobility, WaveXtend en Scribe. “Met de tools van deze partners en onze branchespecifieke kenniswerkerscenario’s kunnen we onze klanten helpen om de efficiëntie en effectiviteit van hun verkoop-, marketing- en serviceteams verder te vergroten”, zegt Nick Mittelmeijer, productmanager bij Breinwave.

Extra rendement

Mittelmeijer benadrukt dat klantcontacten en klantbehoud bepalend zijn voor de concurrentiepositie van ondernemingen. “Mede door ontwikkelingen rond social media, big data en de cloud is hiervoor tegenwoordig meer nodig dan het in CRM vastleggen en beheren van klant- en contactgegevens. Bovendien willen veel organisaties niet alleen klanten, maar ook bijvoorbeeld partners en toeleveranciers centraal stellen. CRM gaat dan deel uitmaken van xtended relationship management ofwel xRM, relatiebeheer in de breedste zin van het woord. Met aanvullingen zoals ClickDimensions, CWR Mobility, WaveXtend of Scribe behalen onze klanten extra rendement uit hun investeringen in het krachtige Microsoft Dynamics CRM platform.”

ClickDimensions, CWR Mobility, WaveXtend en Scribe

ClickDimensions is de belangrijkste Microsoft-gecertificeerde Software-as-a-Service marketing automation oplossing. Deze software helpt marketeers onder andere om leads te kwalificeren en de meest kansrijke leads en kansen te bepalen. CWR Mobile CRM is dé oplossing voor gebruik van data uit Microsoft Dynamics CRM op smartphones en tablets. WaveXtend levert oplossingen om Dynamics CRM te verrijken op gebieden als datamanipulatie, segmentatie en image control. Scribe levert software voor integratie van Dynamics CRM met bijvoorbeeld ERP-systemen en websites.

Over Breinwave

Breinwave biedt zakelijke diensten die Microsoft technologieën met elkaar verbinden en relevanter maken in een business-context. Zo helpt Breinwave organisaties om doorbraken in productiviteit, klantinzicht en innovatiekracht te creëren. Belangrijke competenties zijn BI, CRM, social networking, e-commerce, cloud-diensten, portals, apps, integratie en .Net-ontwikkeling. Breinwave is onderdeel van de Abecon-groep, specialist in ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen. Abecon en Breinwave zijn gevestigd in Huizen. Meer informatie is beschikbaar via www.abecon.nl.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Nicole Rahusen, marketingmanager, nrahusen@abecon.nl of 035 695 1234. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met Breinwave via peter.dehaas@breinwave.nl en richard.degoederen@breinwave.nl.