BreinWave: impact op bedrijfsdoelstellingen door branchespecifieke scenario’s

BreinWave heeft onder leiding van de voormalige Microsoft managers Richard de Goederen en Peter de Haas een aanpak ontwikkeld die organisaties helpt om technologie relevant te maken in een business-context. Zo kunnen zij organisaties ondersteunen bij het creëren van doorbraken in productiviteit, klantinzicht en innovatiekracht. De pragmatische BreinWave-aanpak is gebaseerd op branchespecifieke kenniswerker-scenario’s die zorgen dat medewerkers altijd op hun best kunnen werken. Dit ongeacht, plaats, tijd of device. “We stellen klanten in staat om slim gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van technologie en cloud-diensten. Mits goed ingezet kan technologie een nog veel grotere bijdrage hebben bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen”, zegt Richard de Goederen

80% van het IT-budget naar businessfocus

Volgens Peter de Haas is BreinWave de partner bij uitstek voor bedrijven die korte metten willen maken met de beruchte 80-20 verhouding in IT. Deze komt erop neer dat 80% van IT-budgetten naar het inrichten en onderhouden van technologie gaat en slechts 20% resteert voor innovatie en nieuwe zakelijke toepassingen. “Met behulp van nieuwe technologieën, herkenbare scenario’s en standaardoplossingen kunnen we deze verhouding omdraaien. Door de samenwerking met Abecon ontstaat er een uniek aanbod omdat wij ons als een van de weinige partijen in de markt echt specialiseren in zowel bedrijfsapplicaties als in technologieën ter versterking van klantrelaties en de persoonlijke-, team- en afdelingsproductiviteit. We slaan als het ware een brug tussen gestructureerde en ongestructureerde informatie. Daardoor kunnen bedrijven veel sneller anticiperen op nieuwe klantvragen en nieuwe manieren van samenwerken.”

Team en competenties

BreinWave is per 1 maart 2013 officieel van start gegaan als onderdeel van de Abecon-groep. Vanuit de bestaande e-business activiteiten van Abecon kan BreinWave direct voorzien in een breed aanbod aan competenties. Dit zijn onder andere portals, social networking, BI, CRM, apps, integratie, e-commerce, .Net-ontwikkeling en cloud-diensten.

Richard de Goederen vervulde eerder sales- en marketingfuncties bij o.a. Xerox en Siebel Systems (nu Oracle). Bij Microsoft Business Solutions was hij onder andere Partner Lead voor het Dynamics partnerkanaal, Sales Manager van het Information Worker team voor het grootzakelijke klant- en partnersegment en Directeur Microsoft Dynamics Nederland. Peter de Haas vervulde consulting-, sales-, business development- en implementatiegerelateerde rollen voor onder andere EDS, Emeritor en Unisys. Bij Microsoft was hij achtereenvolgens Solution Sales, Sales Manager, Online Strategie Manager en Partner Sales Lead.

Over BreinWave

BreinWave is een onderdeel van de Abecon-groep, specialist in ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Abecon en BreinWave zijn gevestigd in Huizen. Meer informatie is beschikbaar via www.abecon.nl en www.breinwave.nl.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Nicole Rahusen, marketingmanager, nrahusen@abecon.nl of 035 695 1234. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met BreinWave via peter.dehaas@breinwave.nl en richard.degoederen@breinwave.nl.

bron : abecon.nl

Peter de Haas
Peter de Haas
Artikelen: 3803