Nederlandse versie van de Microsoft Cloud Services Brochure #BPOS #MSonline #Azure

… Microsoft cloud services betekenen vrijheid voor ondernemingen. De vrijheid om de technologie te gebruiken die u nodig hebt, waar en wanneer u maar wilt. De vrijheid om de laatste technologie te gebruiken, geboekt als kapitaalkosten of operationele kosten. De vrijheid om u te richten op uw bedrijfsactiviteiten en niet op het laten draaien van IT-systemen.

Microsoft cloud services zijn uitbreidingen van Microsoft: ze bieden u de mogelijkheid de Microsofttechnologieën die u al kent en vertrouwt, ten volle te benutten, met een ‘pay-as-you-go’-betalingsmodel. Voor een enkele afdeling of een wereldwijde organisatie. Wel of niet in het bedrijfspand, of misschien een combinatie van beide mogelijkheden, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

Microsoft cloud services zijn als hulpprogramma’s van Microsoft, maar het gaat om meer dan het gebruik van tools. Het zijn de toepassingen die u kent, de platforms die u kent en een datacenterinfrastructuur, en deze werken allemaal samen in een geïntegreerd geheel. Het is Microsoft wanneer u het nodig hebt. Microsoft zoals u het wilt. …

Download de Nederlandstalige versie van de Microsoft Cloud Services :

Peter de Haas
Peter de Haas
Artikelen: 3803