&Samhoud | e-Office : een succesvol project–#BPOS #MSOnline

Een mooie referentiecase die heel goed de waarde van Microsoft Online services aangeeft.  “It’s not about the service, it’s about the user”

Gefeliciteerd &Samhoud en e-Office !

&samhoud ‘builds a brighter future’ door mensen en kennis met elkaar te verbinden

&samhoud realiseert doorbraken in haar verandertrajecten voor klanten door het inspireren en verbinden van mensen. Ook &samhoud, beste werkgever van Nederland en Europa ( volgens het Great Place To Work Institute) stelde zichzelf ten doel de verbinding tussen haar mensen en klanten te verbeteren. Een gesprek met Petra Vos, projectleider Work in Connection bij &samhoud, over het toegankelijk maken van kennis binnen de organisatie.

verbinden van mensen en kennis in de cloud
Petra Vos: ‘&samhoud is een ongewoon gewoon adviesbureau. Al drie jaar achtereenvolgend mogen wij ons de Great Place To Work (GPTW) van Nederland noemen en dit jaar zijn we ook de beste werkgever van Europa. GPTW houdt jaarlijks een onderzoek naar de tevredenheid van onze medewerkers. In de resultaten van dit onderzoek kwam naar voren dat, hoewel we een nummer 1 score hebben, de kennisdeling binnen onze organisatie toch beter kan. Wij vroegen ons af hoe we mensen en kennis optimaal met elkaar kunnen verbinden. We willen kennis toegankelijk maken voor onze medewerkers in Nederland, maar ook voor onze mensen in Spanje en vanaf volgend jaar in Maleisië.’
‘Wij gingen daarover in gesprek met Microsoft,’ vervolgt Vos haar verhaal. ‘Zij vertelden ons over de mogelijkheden van Microsoft SharePoint als virtuele kennisomgeving en hoe deze technologie effectief samenwerken en kennisdelen ondersteunt. Bij &samhoud hebben we één IT specialist in huis. Om deze reden past een standaard cloud oplossing, Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS), ons het beste. De omgeving wordt extern beheerd en er worden automatisch updates uitgevoerd, dat ons investeringen in kennis en tijd bespaart.’  …

Ga naar de e-Office site voor de gehele casestudy

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817