it’s learning en Microsoft in de wolken – #liveatedu #BPOS

 

… 12 april 2010 tekende it’s learning en Microsoft een overeenkomst voor het integreren van Microsoft Outlook Live, Sharepoint Online en Office Web Applications in het leerplatform it’s learning.

Dit betekent dat it’s learning de allerbeste verzameling van webgebaseerde communicatiemiddelen kan aanbieden aan haar klanten zodat ze productiviteit en samenwerking kunnen verbeteren.

Leerlingen, studenten en docenten kunnen eenvoudig en veilig bestanden delen en samenwerken met behulp van Office documenten direct in it’s learning. Enige voorwaarde om er mee te werken is een Internet verbinding op een computer of een mobiele telefoon.

De eerste beta-versie is beschikbaar in juni. Uitrol naar onze klanten wordt verwacht in het nieuwe schooljaar ..

bron : Persbericht It’s Learning

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822