My presentation for the Dutch Datacenter & Hosting Summit 2009

Yesterday I gave a presentation at the DDHS 2009. The room was fully packed so there was lot’s of interest in Microsoft Online strategy.

There were some issues with the network connections at the event so presenters who fully relied on their online presentation solution could not present. My tip is to always have you presentations available for offline use.

I was also glad to see the competition was using Microsoft PowerPoint for their offline use instead of Gears …

 

Here’s the presentation (go to slideshare for download)

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822

2 reacties

  1. I feel your presentation was the highlight of the summit.
    I like the openness Jaap Hummel and you give to (would-be) partners about the strategy and opportunities.
    Thank you!

Reacties zijn gesloten.