Wil jij oplossingen bouwen voor Office Communications Server 2007 R2 ?

Het nieuwe Office Communication Server R2 platform is uitgebracht. Naast de standaard functionaliteit die wederom is uitgebreid biedt deze release een enorm rijk platform voor ontwikkelaars.

In deze InTrack laten we je zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. We gaan in op de vraag: Hoe bouw je presence in je Windows en Web applicaties en wat komt erbij kijken om je applicatie te kunnen bellen of laten bellen? Tevens word u in korte tijd langs de verschillende platform mogelijkheden geleid zodat u deze informatie snel zelf toe kunt passen in uw development trajecten.

Voor wie is deze sessie bedoeld

Deze sessie is vooral geschikt voor ontwikkelaars, testers en projectleiders.

Spreker

Matthijs Hoekstra, Microsoft

Producten

Office Communication Server 2007 R2

Direct inschrijven voor de sessie van 17 Februari 2009 clip_image001

Vol=vol! dus snel inschrijven wil je nog zeker zijn van een stoel!

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822