‘Mac-gebruikers kunnen de borst natmaken’

Met deze en een eerdere post heb ik niet de intentie Apple te ‘bashen’ verre van dat. 

Deze ontwikkeling illustreert jammergenoeg de sterke relatie tussen marktaandeel en de aantrekkingskracht van criminelen / hackers. Het plaats discussie over platform en daaraan gerelateerde beveiliging in een ander perspectief ..

Het succes van de Mac gaat dit jaar een keerzijde krijgen, voorspelt Secunia: het platform heeft nu de kritieke massa bereikt om de interesse van de hackers te wekken.

Source: ‘Mac-gebruikers kunnen de borst natmaken’
Automatisering Gids
Date Published: Wed, 23 Jan 2008

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822