De ervaringen van 3 jaar bloggen

Gisteren had ik de mogelijkheid om een presentatie te geven over mijn ervaringen als blogger bij een van onze partners. Een uur lang praten over iets dat je heel leuk vind is … heel leuk :-). Er is uiteraard altijd veel meer te vertellen dan je in een uurtje kwijt kunt. De focus was hier drijfveren, motivatie; kortom hoe hou je het vol.
Voor mij was die vraag niet zo moeilijk; het is een hobby (net zoals mijn werk trouwens). Het was een leuke interactieve sessie en ik hoop dat ik wat van mijn passie heb kunnen overbrengen.

Mocht je geinteresseerd zijn in mijn ervaringen; hier is de presentatie :

(Sommige slides zijn onleesbaar helaas via de viewer. Via Slideshare kun je de ppt ook downloaden).

Mail me maar als je vragen of opmerkingen hebt …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821

4 reacties

  1. As an attendee of your inspired presentation, i’ve got some interesting new insights! Dank je wel en ik zal blijven bloggen.
    PS: wel vreemd om een Nederlandstalige posting van je te zien, maar zal gedaan zijn ivm de NL talige slides.

  2. CHris,
    Bedankt. Fijn dat het aansloot bij de verwachting.
    Ja een hele post in het Nederlands :-). Ik mix NL en ENG waar nodig. In dit geval is de presentatie in het Nederlands dus de posst dan ook maar.

Reacties zijn gesloten.