Coca Cola Zero ‘in game’ advertenties

http://sharepointemea/sites/nlweb/NlWebImages/cocacola.jpgPrimeur in Nederland:
‘in game’ advertising-campagne

Voor de promotie van Coca Cola Zero kiest Coca-Cola in Nederland onder meer voor ‘in game’ advertising. De advertenties zullen verschijnen in racegames voor Xbox en PC die online gespeeld worden. Deze reclame is dus alleen zichtbaar voor gamers in Nederland en de uiting verschilt per spel en per spelsituatie. Het is de eerste keer in Nederland dat deze vorm van ‘in game’ advertising plaatsvindt. Microsoft Digital Advertising Solutions verwacht dat adverteren via online games de komende jaren zal toenemen.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823

2 reacties

  1. OK, I have no idea what you wrote, but if you haven’t seen the very funny videos they’ve produced about suing themselves, you should check it out. Two Coke executives bring a bunch of lawyers in to see what the viability is of suing themselves. Very funny.
    http://www.cocacolazero.com/canwesueus.html

  2. David,
    Thanks for sharing 🙂
    The post is about Coca Cola’s plans to promote Coca Calo Zero through in game advertising on the XBox and the PC platform … quite cool …

Reacties zijn gesloten.