www.tonykrijnen.com – Presentaties

“Wow! Kan dat? De beste demo’s en oplossingen van 2004”
Wij sluiten dit jaar af met een knallende eerste innovatie lab sessie! In een flitsende non-stop demo (Ok, 1 korte pauze) nemen Tony Krijnen en Hugo Leijtens u langs allerlei mogelijkheden en oplossingen die vandaag de dag mogelijk zijn.
Naast bijv. oplossingen voor Smartphones en PocketPC’s kijken we ook naar de server kant zoals het publiceren van services met Microsoft ISA Server 2004. We duiken in oplossingen met het Microsoft Office System zoals interactieve websites met XML, Microsoft InfoPath en Microsoft FrontPage maar kijken we ook Outlook 2003, SmartDocuments en SmartTags. Ook aandacht voor het beheer met Active Directory en Microsoft Operations Manager 2005. Tot slot zullen we demonstraties doen van de verschillende Windows XP smaken zoals de Microsoft Windows XP Tablet PC 2005 en een spetterende demo van de recent gelanceerde Nederlandse versie van de Windows XP Media Center edition 2005!
U komt toch ook?

Schrijf u hier in
www.tonykrijnen.com – Presentaties

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817