Nieuwe Curry venture: iPodder

Adam Curry is weer een nieuwe blog gestart rondom iPodder : iPodder.org.
RSS feed : hier

iPodder is small program that runs on your computer. It’s only purpose is to download audio files, usually mp3’s, directly to your mp3 device. Currently iPod is supported on both Windows and Mac.

Other devices are supported through Windows Media Player. Any device that can exchange files with WMP will work with iPodder.

Binnenkort heb ik mijn Portable Media Center en ga ik me eens verdiepen in de mogelijkheden die iPodder biedt voor niet iPods. Zoals de beschrijving van Adam al aangeeft worden ook andere deviecs ondersteund. Met de PMC zouden ook video en foto’s ondersteund moeten worden om het geheel compleet te maken.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817