Atos Origin zet consultancydiensten weer in het gelid

It-dienstverlener Atos Origin gaat de business en it consultancy-activiteiten wereldwijd groeperen in één divisie, Atos Consulting genaamd. Met deze ingreep hoopt het bedrijf een grotere rol te kunnen spelen in consultancyprojecten op internationale schaal.

[Via Computable RSS]

Uit de recente geschiedenis blijkt dat dit niet eenvoudig zal zijn. Bedrijven als EDS met de overname van AT Kearny zijn er ook nooit volledig in geslaagd de synergie tussen (“onafhankelijke”) management consultancy en Systems Integration / Outsourcing te realiseren. AT Kearny is inmiddels al (nog) minder aangelijnd met de primaire activiteiten van EDS. Ik heb ook niet echt het idee dat het Cap Gemini al is gelukt dit te realiseren met het voormalige Ernst & Young Consultancy.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817