6 dagen niet geblogd …

Ik voel me diep schuldig; 6 dagen niet geblogd.
Mijn zwakke excuus is dat ik het gewoon te druk had en geen zin meer om ’s avinds mijn PC nog aan te zetten. Je hebt wel eens van die weken.
Ook dit weekeinde nog iets te veel werk, maar ik moet toch weer terug in mijn ‘posting ritme’ komen.
Als belangrijk onderdeel van het bloggen zie ik tich ook wel het doorbrowsen van de blogs van anderen via mijn aggregaotor (RSS Bandit). Heb door mijn achterstand zo’n 10.000 posts te scannen :-(. Ik trek wel alvast mijn 7 mijls laarzen aan.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817