VDI in the Age of Covid-19: Remote Work and the Challenge of the Virtualized Client

De uitdaging bij thuiswerken is niet videovergaderen. Dat is namelijk een ‘inkoppertje’ omdat > 90% van de organisaties daar een clouddienst zoals Microsoft Teams voor inzetten.

Nee, de uitdaging zit hem in het geven van toegang tot (primaire) bedrijfsapplicaties die in het eigen datacenter draaien. Dat is vaak al wel geregeld voor een klein aantal gebruikers die, vanuit hun functie, toegang moeten hebben tot deze applicaties. Maar hoe doe je dat op schaal, voor (bijna) alle gebruikers ..

These are trying times, not least because corporate life needs to go on, which for millions of businesses means delivering compute resources to employees at home. Remote work is no longer an option or an initiative – almost overnight it’s become a global imperative.

Bron: VDI in the Age of Covid-19: Remote Work and the Challenge of the Virtualized Client

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823