Wanneer gebruik je Onedrive. Teams, SharePoint, etc.

Een van de meest gestelde vragen rondom de implementatie en het gebruik van Office365 diensten is “welke tool gebruik je waar en wanneer ?”.

Er zijn net zoveel (goede) antwoorden als vragen en er is dan ook al heel veel over geschreven. Vandaag deelde Gapingvoid een hele simpele graphic die het ook heel goed samenvat :

GV 19-4-2019

Simpel ? ja, het ligt er maar aan hoe je het bekijkt. aan het eind van de dag is er namelijk maar 1 persoon die kan beslissen met welk stuk gereedschap hij / zij aan de slag gaat voor welk taak : jijzelf.

Het ‘enige’ dat je dan nog nodig hebt zijn :

  1. Goede kennis van en (digtitale) vaardigheden met de tools waarmee je wilt werken.
  2. Goede afspraken met collega’s / de mensen met wie je samenwerkt over welke tools je waarvoor in wilt zetten voor die werkzaamheden die je samen met anderen wilt doen.
Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817