Breinwave magazine nummer 2 is live !

Ruim 2 jaar na onze eerste editie is nu Breinwave magazine nummer 2 klaar. Gisteren viel de geprinte versie op de mat bij alle klanten en partners die hebben meegewerkt aan deze 80! pagina dikke versie van ons magazine.

Ik ben ongelofelijk trots op onze medewerkers die deze versie tot een zeer goed einde hebben gebracht. Want een idee hebben is 1, maar het invullen en doorzetten tot het klaar is, is een heel ander verhaal.

Het magazine is echt een aanrader voor iedereen die inspiratie wil opdoen over het beter inzetten van technologie binnen zijn/haar organisatie en het laat alle aspecten van het Breinwave portfolio goed zien.

Veel leesplezier !

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817