Server Posterpedia : Window 8 App met alle technische Microsoft Server posters

Server Posterpedia is een Microsoft Windows 8 pp die alle gedetailleerde technische posters van Microsoft bevat, inclusief ook de Microsoft Azure posters.Handig om alles op 1 plek te hebben

image

Server Posterpedia is a new Windows Store app for Microsoft Windows 8. It allows you view and learn all about Microsoft server technologies in a graphical easy to understand format. It allow allows you to link directly to Microsoft TechNet and Microsoft MSDN content all within the application.

Bron : http://www.serverposterpedia.com/

Direct naar de app in de store : http://aka.ms/sposterpedia

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823