Volg elke maandag IT-Next hét RTL Z programma over cloud computing

Is de impact van cloud computing al zichtbaar in uw organisatie? Of vraagt u zich af wat cloud computing betekent voor uw medewerkers? Mis dan niet het allereerste tv-programma over cloud computing:IT-Next bij RTL Z.

image_thumb2Vanaf 11 april elke maandag om 20.30u live bij rtl.nl/it-next.

 

De uitzending wordt dagelijks herhaald op RTL Z :

  • Dinsdag 13.20u
  • Woensdag 15.20u
  • Donderdag 09.20u
  • Vrijdag 10.20u
  • Maandag 11.20u

In samenwerking met RTL Z gaat Microsoft graag het gesprek over cloud computing aan. Met experts, uitgesproken gasten en ook met u.
Voorafgaand aan elke uitzending kunt u uw mening geven over de stelling van de week op de LinkedIn groep IT-Next.

Tijdens de uitzending kunt op Twitter mee discussiëren via #itnext

Volg discussies, of beter nog discussier mee via de LinkedIn-groep:

image13

IT-Next| Cloud Power.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823

Eén reactie

  1. Heel gaaf programma over cloud computing. Dat is waar het allemaal gebeurt in de toekomst. Net als Apps straks erg belangrijk worden. ITnext ( http://www.itnext.nl/ ) houdt zich bezig met Apps ontwikkelen.

Reacties zijn gesloten.