Intellectueel Kapitaal : Dossier Cloud Computing

Intellectueel Kapitaal is een kenniseconomisch magazine en op hun website kwam ik vandaag een mooi Dossier tegen over Cloud Computing met een aantal interessante links :

Dossier Cloud Computing

Cloud computing is de nieuwe trend. Aanbieders promoten deze nieuwe technologie op grote schaal. Nieuwe dienstverleners dienen zich aan. Adviseurs en analisten zijn kritisch en wijzen op de risico’s en onzekerheden. Ondertussen is cloud computing als disruptive technology bezig met een stevige opmars in de VS – en Europa volgt. Lees alles over de laatste onderzoeken en aandachtspunten rondom cloud computing in dit IK cloud dossier

Ga naar het Dossier Cloud Computing

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817