Microsoft is de nummer 1 op het web

Naar aanleiding van een recent onderzoek naar de tijd die gebruikers online besteden en met name met welke diensten ze dit doen komt Microsoft als nummer 1 uit de bus :

Microsoft staat boven Google en Yahoo

Het gebruik van Windows Live Messenger heeft ervoor gezorgd dat wereldwijd 14,5% van de tijd die online wordt doorgebracht men actief is op sites en programma’s van Microsoft. Volgens comScore verslaan ze daarmee Google, Yahoo en Facebook.

Bron: Dutch Cowboys

Microsoft levert populairste online-diensten

Wereldwijd wordt de meeste tijd op internet besteed aan diensten van Microsoft. De softwareproducent blijft Google en Yahoo voor, zo blijkt uit cijfers van comScore. Met name het chatprogramma Live Messenger zorgt voor veel bezoekuren voor Microsoft.

Bron: NU.nl

Microsoft blijkt nummer één op het web

Bijna 15 procent van alle tijd op het web wordt besteedt aan een van de online-diensten van Microsoft. Vooral Live Messenger trekt veel bezoekuren.

Bron: WebWereld

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817