Microsoft presentatie op de DDHS 2009

Volgende week dinsdag, 15 september is de Dutch Datacenter & Hosting Summit 2009 :

… Cloud computing – Achter de wolken schijnt de zon


De derde editie van de Dutch Datacenter & Hosting Summit komt er aan. Op dinsdag 15 september 2009 is de Taets Art Gallery aan het Amsterdam-Noordzee Kanaal het bijzondere onderkomen voor deze conferentie. Bezoekers van het congres worden ingewijd in de wereld van cloud computing en de rol die het binnen datacenters, hosting providers in de interne IT-infrastructuur kan krijgen en is daardoor onmisbaar voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij de gecentraliseerde ICT-infrastructuur van organisaties …

clip_image001

Ik zal zelf een presentatie over Microsoft visie en positie in cloud computing geven, met name ook gericht op de goede resultaten die Microsoft en vooral haar partners tot op heden al hebben geboekt :

Heads in the cloud feet on the ground

Cloud Computing en SaaS, een revolutie of business as usual ? Cloud Computing bevindt zich op de piek van de hypecycle (Gartner). Het geeft aan dat een meerderheid het ziet als een zeer belangrijk ontwikkeling voor ICT en business. Welke invloed heeft deze ontwikkeling op bestaande ICT infrastructuren en het ecosysteem aan bedrijven en diensten daaromheen ? Microsoft deelt haar visie, de ontwikkelingen en ervaringen dusver.

Ga naar de site voor het complete programma

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817