HP maakt einde aan EDS

 web working for ross perot ...    EDS MÉXICO.     EDS_HP_logo.jpg

Ik zag het berichtje eergisteren langskomen en wilde er toch even bij stilstaan .. EDS is een van mijn oud werkgevers en alles bij elkaar heb ik 7 jaar bij EDS gewerkt en dat was echt een supertijd. EDS was ook een echte naam in outsourcing, wereldwijd na IBM Global Services, de grootste.

Toen ik bij EDS kwam was het een “klein” bedrijf in Nederland met iets van 260 mensen, en het groeide uit tot een van de grootste oursourcers in NL met meer dan 2500 mensen. Nu een afdeling binnen HP met niet langer een eigen identiteit. Erg jammer maar zo gaan die dingen in IT land.

HP maakt een jaar na de overname van de dienstverlener een einde aan EDS. Nu de integratie compleet is wordt de naam omgedoopt in HP Enterprise Services.

Bron: HP maakt einde aan EDS

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817

2 reacties

  1. Beste Peter, het is al lang niet meer het EDS van vroeger. kijk maar eens in de resultaten, Outsourcing Performance 2007/2008 van Giarte en Morgan Chambers. De klant waarderingen zijn echt heel slecht. Dit ondanks enkele high performers welke ikzelf zeer hoog heb zitten.

  2. Mike,
    Ja ik ben me zeker bewust van de ups en downs van de outsourcingmarkt en EDS daarbinnen. Ik refereer puur naar mijn eigen herinneringen die van ver voor die tijd zijn. EDS was ooit een uniek bedrijf en o.a. de bedenker van outsourcing

Reacties zijn gesloten.