Microsoft Event: Het Nieuwe Werken Samenspel tussen IT en business

 

Hoe helpt het Nieuwe Werken bij het behalen van gestelde businessdoelen? En hoe helpt het de IT-afdeling om haar betekenis voor de organisatie te vergroten? Maar belangrijker nog: hoe brengt het Nieuwe Werken de werelden van business en technologie bij elkaar?

Dat willen we op woensdag 18 maart in ’t Spant te Bussum graag met u en uw vakgenoten bespreken tijdens het Nieuwe Werken: samenspel tussen IT en business – het derde evenement over de praktijk van het Nieuwe Werken. We laten u zien hoe IT meer waarde aan de business kan leveren. En tegelijkertijd kosten kan besparen op operationeel beheer.

Tijdens het evenement kunt u kiezen voor een technische of zakelijke blik op het Nieuwe Werken.

Programma en meer informatie : Het Nieuwe Werken Samenspel tussen IT en business

Peter de Haas
Peter de Haas
Artikelen: 3801

2 reacties

  1. Zou goed zijn aandacht te besteden aan de crunsh tussen mandaat/budget/top down sturing (schedule push) en de ketenomkering en businessmodel aanpassing die ontstaat door social web (reality pull). Dus meer enablen van nichemarkten obv generieke infra. Anders zie je de Old School managers denken dat ze overhead kunnen cutten door DIY (do it yourself/zelfbediening) in te voeren, vb SAP over Blackberry en dan slippen ze zo in een mega reorganisatie die ze niet aan hebben zien komen.

  2. Beste quatorsche
    Ik proef enig cynisme in je comment. Klopt dat ?
    Zeker 5 termen kan ik niet plaatsen in de context van dit event.
    Zou je zo vriendelijk willen zijn om je comment wat nader toe te lichten?

Reacties zijn gesloten.