Raad van Anders bij Microsoft Nederland

Theo blogde deze week over de ‘Raad van Anders’; een raad bestaande uit jongeren tussen de 16 en 20 jaar die hun mening geeft over Microsoft Nederland. Hun mening op basis van interactie, discussie met Microsoft medewerkers. Kijk op Theo’s blog naar een kort verslag dat een van hen heeft gemaakt : 

Hoe kijken jongeren naar werk? En hoe kunnen we door hun ogen kijken naar hoe wij werken als Microsoft Nederland? Wat kunnen we leren van hun onbevangenheid?

De afgelopen maanden heeft onze Raad van Anders ons inzichten gegeven. Het is een erg zinvolle ervaring, het heeft ons aan het denken gezet. Over onze ingesleten veronderstellingen, over positieve zaken en vooral ook onze verbeterpunten. Zou het niet hebben willen ruilen voor een ‘Raad van Advies’, die veelal bestaat uit ervaren en doorgewinterde managers. Ook nuttig, maar voorspelbaarder. Verwacht ik. Of is deze mening weer een gebrek aan onbevangenheid van mijn kant?

Één van de leden van de Raad van Anders heeft een kort verslag gemaakt. En vroeg mij of ik het wilde posten op mijn blog. Tuurlijk! Aan de andere leden van ‘de Raad’ (mochten jullie dit lezen): lijkt me leuk als jullie op Donny’s ervaring reageren. …

Bron : Raad van Anders

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817