Business Productivity Online Sales workshop 5 februari 2008

Workshop voor Microsoft Partners gericht op de verkoop van Microsoft Business Productivity Online Services :

Microsoft Online Services bestaat uit oplossingen voor de zakelijke markt die geleverd wordt op abonnementsbasis, gehost door Microsoft en verkocht via partners. De Business Productivity Online Suite bestaat uit Exchange Online, SharePoint Online, Office Live Meeting en Office Communications Online. Deze diensten zijn in november in de USA geïntroduceerd en zullen medio maart voor de Nederlandse markt beschikbaar zijn. Meer informatie vind u op Microsoft Online Services.

Microsoft Nederland is haar communicatie met partners over dit onderwerp gestart rondom de Worlwide Partner Conference in juli, gevolgd door een aantal live meetings en een grote algemene Partner Launch op 8 oktober, bedoeld voor de BDM’s bij onze partners. Daarna zijn een aantal (gratis) technische workshops gegeven, bestemd voor de IT consultants bij onze partners die ook de daadwerkelijke implementatie verrichten. Mocht u nog interesse hebben in een technische training; in de maand januari worden deze trainingen nog een aantal keren tegen betaling door Qwise verzorgd.

Op 5 februari verzorgt Microsoft een Sales workshop die gericht is op de positionering en verkoop van Microsoft Online Services als onderdeel van uw portfolio. De workshop is gericht op Sales (consultants) in uw organisatie. Tijdens de workshop krijgt u informatie en concrete tools die uw organisatie een extra impuls kunnen geven bij de verkoop van Microsoft Online Services.

Microsoft Wat kun je na deze workshop?

• De waarde van software online duidelijk maken voor een organisatie
• Op basis van de gedeelde / toegelichte informatie Microsoft Online Services een onderdeel maken van de propositie / diensten van de eigen organisatie
• Kwalificatie van Online opportunities

Microsoft Agenda

De workshop behandelt de volgende onderwerpen:
• Waarde propositie voor de klant
• Klant focus en segmentering
• Business case / Return on investment
• Beschikbare marketing materialen (ppt, productsheet, video)
• Prijzen & licensering
Sprekers: Rene van Dormolen, Peter de Haas & Jaap Hummel
Doelgroep: Sales Consultants van in BPOS geïnteresseerde partners
Datum: donderdag 5 februari
Tijd: 10:00 – 15:00 uur (inclusief lunch)
Plaats: Microsoft Auditorium, Schiphol

Schrijf u hier in voor de Business Productivity Online Sales workshop 5 februari 2008

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817