Van MSN Hotmail naar Windows Live Mail

Windows Live Hotmail houdt de gemoederen blijkbaar goed bezig. Naar eigen zeggen is een blogpost die Dutchcowboys over dit onderwerp heeft gedaan 719.000 keer bekeken. Het is daarmee de meestgelezen post op deze blog.

Omdat er blijkbaar nog veel vragen zijn rond de ‘evolutie’ van Hotmail publiceerde Ducthcowboys eerder deze week een interview met Arnout Hemel van Mirosoft. Arno is binnen Microsoft verantwoordelijk voor Windows Live …

Van MSN Hotmail naar Windows Live Mail

… Het is veruit het populairste bericht op Dutchcowboys, het bericht over Windows Live Hotmail, 719.000 views en dagelijks komen daar nog nieuwe bij. De comments staan ook vol met vragen van mensen. Waarom er voor de overgang naar Windows Live Mail is gekozen en hoe ze eventueel nog terugkunnen naar het vroegere Hotmail.
Naar aanleiding hiervan vroegen we Arnout Hemel, Product Manager Windows Live, een aantal vragen over het Hotmail van toen en het Live Mail van nu. …

Source: Van MSN Hotmail naar Windows Live Mail

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817