Office Live Workspace beta open voor Nederland

De Office Live Workspace beta is nu internationaal beschikbaar voor een aantal landen, waardonder Nederland. De beta is  nu alleen nog in het Engels beschikbaar is en zal uiteraard later dit jaar ook in het Nederlands beschikbaar komen.

clip_image001

Inschrijven kan met een bestaande of nieuw te creeeren Windows Live ID binnen 30 sec. Zoals ik in een eerdere blogpost al vermeldde is de functionaliteit recentelijk nog uitgebreid en gebruikers kunnen ook met enige regelmaat nieuwe updates verwachten.

O ja … het is gratis …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822