Evenementen de komende 2 maanden

Voor de komende 2 maanden staan er weer een aantal leuke evenementen op het programma waar ik de gelegenheid heb gekregen te spreken :

 

07-05-2008 Heliview- Van Web 2.0 naar Enterprise 2.0
17-04-2008 Lifehackingacademy – Het nieuwe werken
15-04-2008 MKW Deelnemersdag – De Onderneming 2.0

 

Zoals je ziet, het is bijna alles “2.0” wat de klok slaat. Het is voor mij wel belangrijk om daar een concrete invulling aan te geven; iets wat met name door de vele nieuwe produkt – en dienst ontwikkelingen binnen Microsoft op dit gebied steeds gemakkelijker wordt.

Ik houd een overzicht van evenementen bij op mijn Speaking @ Events pagina.

De presentaties die ik extern geef staan meestal nog dezelfde dag op mijn Presentation & Publications pagina en op Slideshare.net