Evenementen de komende 2 maanden

Voor de komende 2 maanden staan er weer een aantal leuke evenementen op het programma waar ik de gelegenheid heb gekregen te spreken :

 

07-05-2008 Heliview- Van Web 2.0 naar Enterprise 2.0
17-04-2008 Lifehackingacademy – Het nieuwe werken
15-04-2008 MKW Deelnemersdag – De Onderneming 2.0

 

Zoals je ziet, het is bijna alles “2.0” wat de klok slaat. Het is voor mij wel belangrijk om daar een concrete invulling aan te geven; iets wat met name door de vele nieuwe produkt – en dienst ontwikkelingen binnen Microsoft op dit gebied steeds gemakkelijker wordt.

Ik houd een overzicht van evenementen bij op mijn Speaking @ Events pagina.

De presentaties die ik extern geef staan meestal nog dezelfde dag op mijn Presentation & Publications pagina en op Slideshare.net

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823