Lifehacking @ Microsoft – "teaser post"

Ik volg al een tijdje met belangstelling de lifehacking.nl weblog. Deze staat boordevol handige tips en truuks over alledaagse probleempjes en hun oplossingen en er wordt ook behoorlijk wat over Microsoft produkten  geschreven.

Door dit alles heb ik aardig wat inspiratie opgedaan voor wat posts over de inzet van Microsoft (gerelateerde) produkten en diensten en hoe ze mijn leven gemakkelijker en ik geef toe ook wat luxer maken.

Ik zal ze in de komende weken in een serie uitgebreide posts beschrijven, maar hier alvast de “teasers” :

  1. Backup van alle PC’s in huis onder controle
  2. De overtreffende trap : Een externe backup van al je backups
  3. Optimaal TV kijken, muziek luisteren en foto’s kijken
  4. Nooit meer TV reclames in opgenomen televisie
  5. (Opgenomen) Televisie kijken op je mobiele telefoon
  6. Via webbrowser, overal ter wereld bij je TV, muziek en foto collectie kunnen (ook mobiel)
  7. Multimedia ervaring overal in huis zonder draadjes

Ik hoop dat ze jullie aanspreken en ik weet bijna zeker dat er een aantal collega bloggers zijn die dit lijstje nog gaan overtreffen 🙂