Voeten op tafel in het hol van de "Leeuw" ? a.k.a. voeten op tafel bij Microsoft

Super leuk initiatief van collega Ruud de Jonge, maak hier gebruik van … Ik ga hier zeker ook mijn bijdrage aan leveren. Ik heb trouwens gisteren geleerd dat dit een ‘unconference‘ heet Ruud 🙂 …

iStock_000004569312Medium Leve Web 2.0 !!! Huh ?

Het valt mij op dat wanneer er online berichten worden geplaatst over Microsoft (en dat gebeurt nog wel eens), er regelmatig commentaar wordt geleverd via de verschillende feedback opties. Dat is goed :-). Voor mij is dit 1 van de voordelen van Web 2.0 omdat het de betrokkenheid van het “publiek” vergroot. Maar eigenlijk zou ik meer willen …

Als ik de commentaren lees, dan merk ik dat er zeer fanatiek stellingen worden neergezet, maar ik zie weinig echte dialoog.

Daarnaast zie ik regelmatig stellingen over Microsoft voorbij komen waarin ik mij persoonlijk niet herken en die ook niet overeenkomen met mijn beeld als Microsoft medewerker. En dat maakt mij nieuwsgierig.

Vandaar een suggestie : ik zou graag deze dialoog willen starten en wil je daarom uitnodigen voor een “Voeten op tafel” sessie bij Microsoft in Schiphol-Rijk. Hoe zie ik dit voor me ?.

Een ruimte in ons kantoor met 1 à 2 Microsofties, een aantal geïnteresseerden, een whiteboard, geen Powerpoint en geen agenda. Alle onderwerpen zijn welkom … (Ja, echt alle …)

Ik heb geen idee of dit aanslaat maar zou graag er alvast 2 plannen : Vrijdag 21 December 2007 en vrijdag 18 Januari 2008 vanaf 16:00 bij ons. Iedereen is welkom maar om er voor te zorgen dat de eventuele borrelnootjes niet na 10 minuten op zijn, laat even weten of je wilt komen op mailto:voetenoptafel@live.com.

En waarom ik ? Tja….. Het lijkt mij leuk om te proberen dit van de grond te krijgen en het is ALTIJD nuttig om feedback persoonlijk te ontvangen. Natuurlijk mag je ook altijd reageren op deze blog posting.

Tot de 21e !!!!

Source: Voeten op tafel in het hol van de “Leeuw” ?
Ruud de Jonge
Date Published: Wed, 12 Dec 2007