Nu.nl: Internetters bewust bezig met hun digitale identiteit

Aardig onderzoek, maar ik vind de uitkomst bijzonder hoog. Het strookt zeker niet met de internetgebruikers in mijn omgeving. Als ik zie met welke basic vragen veel van de mensen nog worstelen die ik in mijn priveomgeving spreek, dan zijn ze zich niet eens bewust van de enorme hoeveelheid informatie die zij onbewust ‘verspreiden’, maat staan dat ze er een emning over hebben …

Mijn rume schatting zou zijn dat 20% zich echt bewust is en de overige 80% varieert van enigszins tot helemaal niet …

AMSTERDAM – Tweederde van de Nederlandse internetgebruikers is er bewust mee bezig welke informatie ze over zichzelf op het internet plaatsen. Wat anderen over hen op het net plaatsen kan een groot deel (50 procent) niet zoveel schelen.

Source: Internetters bewust bezig met hun digitale identiteit (video)
Date Published: Fri, 28 Dec 2007 10:20:12 GMT

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817