Trendmatcher: Office Live Workspace Preview

Willem Karssenberg gaf verleden week op zijn blog een korte review van Windows Live Workspace.

… “Je mag zeker over Office Live Workspaces praten 🙂
staat in de reacties op mijn bericht van gisteren, waarin ik zei dat ik uitdrukkelijk gewezen was op de disclaimer. Nou, in dat geval plaats ik ook maar een screenshot dacht ik, zodat ook mijn bezoekers een beeld kunnen krijgen van hoe deze omgeving eruit kan gaan zien …

Het is nog geen volledig publieke beta, dat komt binnenkort. Eerder vandaag heb ik al een blogje gepost met de nieuwe add-in voor Office; dit geeft je dus een naadloze integratie tussen de offline en de online wereld, wat wil je nog meer.

… Overigens lijken de mensen bij Microsoft zich te ontpoppen als echte webloggers! Niet alleen Remco Ploeg heeft een weblog, waar hij gelijk gisterenavond al de presentatie had staan (in 2 varianten). Ook Peter de Haas die gisteren een onderdeel verzorgde houdt meerdere weblogs bij waarin hij over z’n werk en interesses blogt, en met een keurige disclaimer (moet ik ook nog eens doen)!
Ik weet niet of Microsoft dit actief promoot, maar het geeft zo’n bedrijf wel een gezicht. Van de mensen van Google die er gisteren waren is veel moeilijker wat te vinden…
 

Leuk trouwens dat Willem onze blogging effort erkend :-). Ja Willem Microsoft promoot dit actief. Wat op zich een goede resource is als je op de hoogte wilt blijven van Microsoft gerelateerde ontwikkelingen (naast het blog van Remco en mijn blog 😉 zijn :

1. Blogs van de Microsoft Product teams

2. Blog van Bart Wessels (Alles mbt Microsoft algemeen en Microsoft Office in het bijzonder

3. Andere collega’s die op blogs.microsoft.nl bloggen

Source: Office Live Workspace Preview
Author: Willem Karssenberg
Date Published: Wed, 21 Nov 2007