Bart Wessels: Wat laat je zien in een goede Office en MOSS demo? Feedback gevraagd

Mijn collega Bart Wessels heeft vandaag een oproep geplaatst op zijn blog. Stuur hem feedback en win een “goodie bag”. Hé Bart, mag ik ook meedoen 🙂 ? 

Mijn werk bestaat voor een deel uit het geven van demo’s over het Microsoft Office Platform. Tijdens deze demo’s komen, afhankelijk van de situatie, vele producten aan bod maar tijd om alles te laten zien heb je doorgaans niet.
Je moet dus keuzes maken, zodat de klant dat kan zien wat hem of haar verder kan helpen.
Waar ik benieuwd naar ben is wat jullie laten zien op het moment dat je en demo doet over Office of SharePoint. Laat het me svp weten via de comments op deze site. Geef daarin beknopt aan welke stappen je doorloopt. Onder de leukste demo’s zal ik een goodiebag verloten!

Bart

Source: Wat laat je zien in een goede Office en MOSS demo? Feedback gevraagd
Author: Bart Wessels
Date originally published: Tue, 28 Aug 2007 15:08:51 GMT

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.