Reportage: Microsoft Portal Event van 12 oktober j.l.

Op Frankwatching een uitgebriedverslag van het Microsoft Portal event o.a. collega’s Jurrien de Haan en Ernst-Jan Stigter gaven acte de presence :

Gistermiddag vond in Amstelveen het Microsoft Portal Event plaats. Microsoft Nederland, Macaw en e-office gaven een update over de mogelijkheden van het nieuwe SharePoint 2007. Onder leiding van de altijd weer verrassende dagvoorzitter George Parker kregen we updates van Microsoft zelf en een tweetal interessante praktijkcases: het nieuwe intranet van Intervet International (een veterinair-farmaceutisch bedrijf) en het Kantoor van de toekomst, een geïntegreerd digitaal dossier via internet, extranet en intranet, van BDO CampsObers (Accountants & Adviseurs).Microsoft: Introductie SharePoint 2007  Zoals gewoonlijk wordt het Microsoft Portal Event voorafgegaan door een speciale presessie voor iedereen die nog geen ervaring heeft met Sharepoint 2007. 

Lees meer op www.frankwatching.com

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817