Microsoft Portal Event – 12 oktober 2006

Donderdag 12 oktober a.s. is het volgende Microsoft Portal Event dat Microsoft samen met de partners Macaw en e-Office organiseert. Inschrijven is nog steeds mogelijk via de onderstaande link …

Het Microsoft Portal Event

toepassingen met Office SharePoint Server 2007 in de praktijk
Op donderdagmiddag 12 oktober 2006 organiseren Microsoft Gold Partners Macaw en e-office voor de zesde maal het Microsoft Portal Event in het Congrescentrum te Amstelveen.
Tijdens dit event informeren wij u over de nieuwste ontwikkelingen rond Microsoft Office System producten waaronder: Microsoft Office SharePoint Server 2007. Daarnaast vertellen twee klanten over hun ervaringen met Microsoft SharePoint in de praktijk en geeft Microsoft aan wat hun visie is ten aanzien van de toekomst van het product.
Het volledige programma vindt u onder het desbetreffende menu item.

Inschrijven : Het Microsoft Portal Event

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823