Gebruik van Firefox-browser daalt in Nederland

Klein artikeltje in Computable, maar wat er staat is significant. Dus het aandeel van Firefox is gedaald van 12,19% naar 9,77% wat neerkomt op een daling van ongeveer 20%. Dat is aanzienlijk. Ga dan nog eens na dat juli een vakantiemaand is waarvan ik aanneem dat het gebuik van internet relatief gezien minder is dan tijdens een periode als nu dat iedereen werkt …

Volgens de analisten van OneStat.com is het gebruik van Firefox in Nederland de laatste tijd afgenomen. Op dit moment is het marktaandeel 9,77 procent – 2,42 procent minder dan in juli 2006. Het Nederlands marktaandeel van Microsoft Internet Explorer is 88,47 procent wat 3,09 procent meer is als in juli 2006. In Nederland is Internet Explorer dus nog steeds absolute koploper.

Link to Gebruik van Firefox-browser daalt in Nederland

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821