Very dissapointing : old domain name already on sale

Every now and then I check up on the “domain mafia” who now own my old domain name. For those who have been following this soap, my domain name was taken by someone who want to make a fast buck. The domain was for sale for $20.000,- (yes twenty thousand US dollars).

Yesterday I noticed that it is now on sale for 25% less.

Well, I ‘ll wait for another 6 months or so and buy it back for 10 bucks.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822

4 reacties

  1. Vince,
    Ik heb het idee dat dit toch wel een zeer naieve “handelaar” is … Ik geloof best wel in de theoretische waarde die een website kan hebben vwb het aantal in en uitgaande links, maar er zijn volgens mij wel wat meer factoren die de waarde bepalen cq het uitnutten / uitbuiten van die waarde mogelijk maken.
    Het enige waar ik echt van baal is het feit dat deze meneer mijn content niet van het oude domain wil afhalen. als je naar peterdehaas.com gaat lijkt het nog steeds op een rommelig aftreksel van mijn blog. Ik kom er helaas niet achter waar de blog gehost wordt zodat ik stappen kan ondernemen …

Reacties zijn gesloten.