‘Amazon komt snel met filmdownloads’

Gave ontwikkeling; op deze manier komt de concurrentie voor bedrijven als Videoland uit een toch wat onverwachte hoek. Hoe meer competitie hoe beter voor ons als consument 😉

Internetwarenhuis Amazon is in gesprek met Hollywood om films en televisieseries te leveren. De downloaddienst zou gekoppeld worden aan de Internet Movie Database.


[Via hcc!magazine nieuws]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817

2 reacties

 1. Dik,
  Je hebt gelijk. Als het via Amazon wordt gedistribueerd is het inderdaad nog maar de vraag of het ook in Europa beschikbaar komt. Zo “global” is het allemaal nog niet.
  Jouw opmerking over de justificatie van de aanschaf van een MEdiacenter naar het thuisfront triggert me op het volgende. Moeten we niet eens een ROI calculator maken, Ik zie overzicht, gemak, tijdswinst, etc als benefits 🙂

 2. Kijk Peter dat is **best** nieuws, tenminste …
  Als het maar in goede kwaliteit beschikbaar komt; wellicht DIVX met een meerkanaals digitale audiocodering (dolby digital of dts)
  Als het maar voor Europa beschikbaar komt. Kijk ik naar iTunes dan blijken de videobestanden vrijwel niet beschikbaar voor ons europeanen.
  En als dat allemaal gaat lukken, dan heb ik ook een goed argument naar mijn vrouw om een media center aan te schaffen 🙂

Reacties zijn gesloten.