Managers verdeeld over veiligheid informatie

Bijna een op de acht managers heeft onvoldoende vertrouwen in het beheer van de informatie binnen de organisatie. Bij de marketing managers ligt dit aandeel nog hoger: een op de vijf heeft te weinig vertrouwen. Deze negatieve kijk belet managers echter niet om informatie met externe partijen uit te wisselen.

[Via Computable RSS]


Niet zo verwonderlijk met alle recente voorbeelden over de onzorgvuldigheid waarmee men met informatie omspringt (AIVD, Tonino, Memeoystick in huurauto, etc …)

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822